Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
ryanmartin

همه چیز به دانستن قبل از تقاضا برای مهارت - ویزا مستقل در استرالیا


اگر شما یک کارگر مستقل هستند، هر کارفرما، از اعضای خانواده و یا هر ایالت یا منطقه پشتیبانی نمی شود. با توجه ویزای مستقل ماهر استرالیا تحت زیر کلاس 189، شما می توانید اقامت و کار در هر نقطه در استرالیا. شما باید حداقل 60 در آزمون نقطه نمره.

چگونه برای ماهر اعمال می شود - ویزا مستقل (زیرگروه 189)

حداقل سیستم مورد نیاز شما باید قبل از ساخت یک سرمایه گذاری در ویزا استرالیا نیاز دارند.

دعوت نامه

شما باید دعوت برای ویزای مستقل ماهر در استرالیا اعمال می شود.

سن

شما باید کمتر از 50 سال باشد زمانی که شما برای استفاده از دعوت کردم.

لیست اشغال Skilled

شما باید خودتان را در یک لیست اشغال ماهر مربوطه (SOL) دارای یک شغل که با مجموعه مهارت ها و صلاحیت خود را همسان را انتخاب کند. سپس شما را نیز دریافت خود را ماهر مورد ارزیابی قرار از اختیارات ارزیابی برای اشغال شما ذکر شده است.

انگلیسی

شما باید صالح به اندازه کافی به زبان انگلیسی باشد به طوری که شما از این توانایی برای صحبت به خوبی در محل کار شما و با محیط اطراف خود را.

امتیاز در تست پوینت

شما باید حداقل 60 در آزمون نقطه نمره.

نیاز به بهداشت و شخصیت

شما باید یک شخصیت خوب را دارا است و باید از طریق یک معاینه پزشکی قبل از ویزا داده است. دولت استرالیا می خواهد همه مهاجران را از طریق یک آزمون پزشکی رفتن به محافظت از کشور در خطرات بهداشتی بالا. در غیر این صورت، که تقاضای خود را برای منابع سلامت را افزایش می دهد و همچنین برای آنها افزایش هزینه خواهد شد. برخی عوامل مانند معاینه پزشکی، سل، بارداری، هپاتیت و ایدز / HIV خواهد شد در نظر تحت معاینه پزشکی قرار گرفته است.

روند برنامه

است سه مرحله از فرایند پیاده سازی برای ماهر ویزا مستقل برای استرالیا وجود دارد:

در اولین سطح خود را از نرم افزار، شما باید برای تکمیل یک تست ارزیابی مهارت با مقامات مربوطه. برای دیدن این تحقیق را انجام داده است، استاندارد مهارت شما در حال ارائه یک نیاز در استرالیا است یا نه. ارزیابی خواهد شد توسط اداره مهاجرت و حفاظت مرزی به قاضی.

پس از شما را از طریق آزمون سنجش مهارت دریافت کنید، از شما خواسته می شود به ارائه یک ابراز تمایل (EOI) با کمک یک پورتال آنلاین به نام مهارت را انتخاب کنید. شما می توانید این کار در استرالیا ویزا سرمایه‌گذاری استرالیا یا هر جای دیگری خارج از استرالیا است.

بیان علاقه به عنوان نام نشان است که فقط نشان دادن علاقه خود را. این یک نرم افزار برای گرفتن ویزا واقعی نیست. در طی فرایند EOI، شما باید به ارائه اطلاعات شخصی تور، حرفه مورد نظر خود را، هر تجربه کاری شما، پس زمینه های آموزشی خود را، یک ارزیابی مهارت مربوط به حرفه خود را نامزد، تسلط به زبان انگلیسی و هر کسب و کار و سرمایه گذاری را تجربه کنند. پس از خود روند EOI خود را به اتمام، شما خواهد شد توسط یک فرایند عینی و اتوماتیک قرار گرفت. با توجه به واجد شرایط بودن شما، به شما خواهد شد پس از آن برای درخواست ویزا ماهر مستقل در استرالیا دعوت

هنگامی که شما با یک دعوت نامه برای اعمال شد، شما می توانید به اداره مهاجرت و حفاظت از مرزها (DIBP) مراحل برنامه حرکت. پس از آن، شما می توانید برنامه نهایی خود را ارسال کنید. ویزا شما خواهد شد به شما اعطا پس از تصویب DIBP می کنید.

2ocenia یک آژانس مهاجرت استرالیا کمک به متقاضیان که می خواهند به نقل مکان و کار در استرالیا به طور دائم است. با مشاوره مهاجرت خود، آنها نیز همه کار مهاجرت حیاتی خود را از طرف آنها است.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl